Verkoop Nieuwe Aanhangwagens

Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod aan nieuwe aanhangwagens. De aanhangwagens die wij te koop hebben, zijn stuk voor stuk afkomstig van gerenommeerde fabrikanten en enkel A-kwaliteit!

We hebben wagens van kwalitatieve en degelijke merken. Wij vinden kwaliteit en betrouwbaarheid van een aanhangwagen net zo belangrijk als een scherpe prijs.

Kwaliteit aanhangwagens

In de huidige markt zijn er veel aanbieders van aanhangwagens. Wij zijn uniek omdat wij u persoonlijk van een goed advies kunnen voorzien en nemen de tijd voor iedere klant. Naast onze kennis van aanhangwagens hebben wij als PCA Merkspecialist ervaren en deskundige monteurs in dienst om uitstekende kwaliteit te kunnen leveren. We kunnen u met een goed gevoel met een nieuwe aanhangwagen de weg op laten gaan!

Uitgebreid assortiment aanhangwagens

Voorbeelden van aanhangwagens die wij kunnen leveren zijn de bekende enkelas en tandemas wagens, autotransporters, gesloten wagens, plateauwagens, kippers, bagage- en gereedschapwagens, boottrailers en natuurlijk diverse uitvoeringen motortransporter.

Aanhangwagen rijbewijs of niet?

Bent u voorzien van alleen rijbewijs B, dan mag u:

  • Een aanhanger trekken van maximaal 750KG (leeggewicht aanhanger + laadvermogen)
  • Een aanhanger trekken van meer dan 750KG maar alleen als de auto en aanhanger samen niet boven de 3500kg komen. Hiervoor geldt dan het leeg gewicht + bruto laadvermogen. Het maakt dus niet uit als je minder lading op de aanhanger hebt en zodoende wel onder die 3500kg blijft, het gaat om het toegestane maximum laadvermogen.

Mocht u er niet uitkomen welk rijbewijs vereist is voor de gewenste aanhangwagen, vraag het dan aan een van onze specialisten.

Neem gerust contact op of kom langs op de Nijverheidsweg 15 in Steenderen!

nieuwe aanhangwagens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575-451113 info@autobedrijf-aal.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0575-451113

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×