Onderhoud Reparatie en Keuring Aanhangwagens

Ook voor de keuring, onderhoud of reparaties aan uw aanhanger kunt u bij ons terecht! Onze deskundige monteurs helpen u graag.

Naast het kopen of huren van een aanhangwagen leveren wij ook de bijbehorende service om uw aanhangwagen in opperbeste staat te houden.

Onze werkplaats is voorzien van alle benodigde gereedschappen zodat alle type aanhangers gemakkelijk onderhouden kunnen worden.

Bij PCA Aal in Steenderen bent u aan het juiste adres om de APK Keuring voor uw aanhangwagen te laten doen!

Aanhanger Keuren

Een aanhanger met een toegestane maximum massa van meer dan 750 kg moet zijn voorzien van een kentekenbewijs. En het is in Nederland verplicht om aanhangwagens boven de 3.500 KG APK goedgekeurd te hebben. Ook is het van belang dat u de juiste kentekenplaten op de aanhangwagen heeft. Als de aanhangwagen met de letters “ZZ” of “ZZZ” begint mag u zich uitsluitend op de weg bevinden wanneer u een ontheffing van de wegbeheerder of de RDW heeft.

Aanhanger Onderhoud

Wij hebben de juiste gereedschappen en materialen om iedere aanhangwagen van uitstekend onderhoud te kunnen voorzien. Met onze ervaren monteurs zorgen wij voor de beste behandeling voor uw aanhangwagen.

Aanhanger Reparatie Steenderen

Wanneer u schade aan uw aanhangwagen heeft kunt u ook terecht in onze werkplaats. De meeste onderdelen kunnen snel geleverd worden waardoor u de weg weer op kunt.

Neem gerust contact op als wij wat voor u kunnen betekenen of kom langs in Steenderen.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575-451113 info@autobedrijf-aal.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0575-451113

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×