Uw mening doet ertoe!

Uw mening telt! In hoeverre bent u tevreden over onze service en/of over onze uitgevoerde werkzaamheden? Onze kersverse nieuwe medewerkster aan de receptie, Colette Scholten, hoort het graag! Uw mening doet ertoe!

Klantvriendelijkheid?

Voor ons betekent klantvriendelijk: flexibel zijn! Schikt het u niet om de auto te halen en te brengen voor onderhoud of een reparatie, wij zorgen ervoor. Heeft u vervangend vervoer of een leenfiets nodig? Ook dat is geen probleem. U blijft mobiel als de auto bij ons in de werkplaats staat.

Klantvriendelijk betekent ook duidelijkheid. Wij hebben voor beurten en veel voorkomende reparaties vaste prijzen. Extra reparaties overleggen wij altijd met u, zodat u weet waarop u kunt rekenen.

Hoe klanten over ons denken:

  • “Ben al jaren een vaste klant! Is de rit vanuit Amsterdam elke keer weer waard!”
  • “Dik tevreden over de communicatie en de snelle service voor het afleveren van de auto. Echt top!”
  • “Ze staan altijd voor je klaar! Bij grote of kleine problemen kun je altijd langskomen.”
  • “Onze oprechte waardering en respect voor hun inzet, vakkundigheid en begrip voor onze gezinssituatie. Wij ondervonden hoe belangrijk een garage is, waar er nog begrip is voor de positie van gestrande vakantiegangers.”

U kunt hier alle reviews lezen. Uiteraard mag u ook zelf een beoordeling schrijven.

 

Receptie: Colette Scholten

Onze kersverse medewerkster aan de receptie Colette staat u graag te woord. Zij maakt werkplaatsafspraken en verzorgt de administratie. Ze helpt, regelt en zorgt dat u tevreden ons pand verlaat.

Werkplaats

Onze team in de werkplaats gaat geen uitdaging uit de weg. De werkplaats is van alle gemakken voorzien, onze monteurs zijn up-to-date en zorgen gewoon dat het voor elkaar komt! Eigenlijk is klantvriendelijkheid niet zo moeilijk: denken in oplossingen in plaats van problemen, duidelijkheid met een glimlach en niet te vergeten kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden!

Wist-u-dat

U naast onderhoud en reparatie ook bij ons terecht kunt voor onderhoud en verkoop van aanhangwagens.

Uitbreiding!

Spreekt onze manier van werken u aan, of kent u iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wij hebben plaats voor een extra fulltime monteur! Bekijk onze vacature.

 

Loop gerust binnen bij onze receptie, Colette en de rest van team Aal staan voor u klaar! Online of telefonisch een afspraak maken kan natuurlijk ook.

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575-451113 info@autobedrijf-aal.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0575-451113

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×